PÁLYÁZATAINK

PÁLYÁZATAINK

Energetikai korszerűsítés

 • Projekt azonosító: GINOP-4.1.4-19-2020-01813
 • A kedvezményezett neve: NORBO-ÉP Korlátolt Felelősségű Társaság
 • A projekt címe: A NORBO-ÉP Kft. székhelyének energetikai korszerűsítése napelemes
 • A szerződött támogatás összege: 3 142 167 Ft
 • A támogatás mértéke (%-ban): 55 %
 • A projekt fizikai befejezésének napja: 2022.07.22

Pályázat részletei

A projekt célja a NORBO-ÉP KFt. székhelyének energetikai korszerűsítése napelemes rendszer segítségével. Az épület jelenlegi energetikai minőség szerinti besorolása FF (átlagos) , amely a fejlesztés segítségével CC-re (korszerű) javul.

A költségek között szereplő 72 darab BISOL PERC 330 W monokristályos napelem segítségével 23,76 kWp teljesítményű rendszer telepítése történik meg, amelynek köszönhetően várhatóan 25532 kWh éves villamosenergia állítható elő, amelynek köszönhetően a fogyasztás közel 90% -a kiváltható.

A fejlesztés célja, hogy a Kft. villamos energia igényét, a lehető legnagyobb mértékben megújuló energiaforrásból, fotovoltaikus rendszer segítségével fedezve – hozzájárulva ezáltal az üvegház hatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez, illetve a társaság környezetvédelmi céljaihoz.

Informatikai fejlesztés

 • Projekt azonosító: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01740
 • A kedvezményezett neve: NORBO-ÉP Korlátolt felelősségű társaság
 • A projekt címe: Informatikai fejlesztés a Norbop-Ép Kft-nél
 • A szerződött támogatás összege: 14 900 706 Ft
 • A támogatás mértéke (%-ban): 39,99998 %
 • A projekt fizikai befejezésének napja: 2021.10.01

Pályázat részletei

A projekt célja, hogy a korábbi sziget alkalmazások helyett egységes, integrált vállalatirányítási rendszert (ERP) használjon a cég. A vállalatirányítási rendszer bevezetését megelőzően legtöbb esetben Excel táblázatokat használt a Norbo-Ép Kft, a különféle nyilvántartások vezetésére, ami többszörös adatrögzítést jelent, és nagy a hibázás lehetősége. A vállalatirányítási rendszerbe minden adat csak egyszer kerül bevitelre, és megvalósulnak a szükséges adatellenőrzések is. Fontos, hogy a bevezetés során kialakított adatlekérdezések, kimutatások mellett a későbbiekben akár a felhasználók is bármikor képesek legyenek ad hoc lekérdezések készítésére.
Lényeges szempont az adatbiztonság, tehát a működés során az adatvesztés kockázatát minimalizálni kell, és ki kell alakítani az adatmentések rendszerét is. Mivel a rendszerbe a Norbo-ép Kft. érzékeny üzleti adatai kerülnek be, ezért a másik fontos szempont az adathozzáférés szabályozása erre alkalmas jogosultsági rendszer kialakításával.

A beszerzett szoftver elemek egy részét – kontrolling és döntéstámogató modul, munkafolyamat-irányítási modul, elektronikus iratkezelő modul – a Norbo-ép Kft. egyedi fejlesztés formájában vásárolta meg.
Ugyanakkor az általánosabb ügyviteli feladatokat a vállalkozás felhő alapú szolgáltatás bérleti konstrukcióban történő igénybevételével valósította meg. Ide tartoznak az ügyfél kezeléssel, gyártással, beszerzéssel és logisztikával, illetve a pénzügyi-számviteli feladatok ellátásával kapcsolatos feladatok.
A vállalkozás dolgozói rendelkeznek számítógép kezelési ismeretekkel. A bevezetett rendszer felhasználói szintű oktatása a beszállító feladata volt mind a felhő alapú, mind pedig a helyben telepített modulok esetében.

Technológiai korszerűsítés

 • A kedvezményezett neve: Norbo-Ép Kft.
 • A projekt címe: Mikro-, kis és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram
 • A projekt azonosítószáma: GINOP-8.3.5-18/B
 • A projekt szerződött összege: 80 000 000 Ft
 • A szerződött vissza térítendő támogatás összege: 80 000 000 Ft
 • A projekt befejezési dátuma: 2026.05.15.

Pályázat részletei

A Norbo-ép Kft technológiai korszerűsítése, fejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása. A finanszírozási forrásaink segítése, a Társaság fejlesztése, a külső finanszírozáshoz történő hozzáférésének javítása révén.

A projekt várható eredménye:

A külső finanszírozásból a szállítói teljesítések zökkenőmentes teljesítése. A fejlesztéseink kapcsán a jövedelem termelő hatékonyságunk növelése, és a versenyképességünk javulása.

A modern technológiák/szolgáltatások alkalmazásával a jövőbe fektetünk.

További információ:

Norbo-ép Kft.

Terhes István Norbert ügyvezető

Cím: 6728 Szeged, Dorozsmai út 35.

Telefon: + 36 30

E-mail: terhes.norbi@gmail.com

Honlap: https://norboep.hu/

Közreműködő Szervezet neve, elérhetősége:

MFB  Magyar  Fejlesztési  Bank  Zártkörűen  Működő Részvénytársaság

Hiper hivatkozás a www.palyazat.gov.hu oldalra.

To top