Informatikai fejlesztés

a Norbo-Ép Kft-nél

Minőségi kivitelezés

Megbízható teljesítés határidőre

Szakértelem

10+ év szakmai tapasztalat

  • A kedvezményezett neve: NORBO-ÉP Korlátolt felelősségű társaság
  • A projekt címe: Informatikai fejlesztés a Norbop-Ép Kft-nél
  • A szerződött támogatás összege: 14 900 706 Ft
  • A támogatás mértéke (%-ban): 39,99998 %
  • A projekt fizikai befejezésének napja: 2021.10.01
  • Projekt azonosító: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01740

A projekt tartalmának bemutatása

A projekt célja, hogy a korábbi sziget alkalmazások helyett egységes, integrált vállalatirányítási rendszert (ERP) használjon a cég. A vállalatirányítási rendszer bevezetését megelőzően legtöbb esetben Excel táblázatokat használt a Norbo-Ép Kft, a különféle nyilvántartások vezetésére, ami többszörös adatrögzítést jelent, és nagy a hibázás lehetősége. A vállalatirányítási rendszerbe minden adat csak egyszer kerül bevitelre, és megvalósulnak a szükséges adatellenőrzések is. Fontos, hogy a bevezetés során kialakított adatlekérdezések, kimutatások mellett a későbbiekben akár a felhasználók is bármikor képesek legyenek ad hoc lekérdezések készítésére.
Lényeges szempont az adatbiztonság, tehát a működés során az adatvesztés kockázatát minimalizálni kell, és ki kell alakítani az adatmentések rendszerét is. Mivel a rendszerbe a Norbo-ép Kft. érzékeny üzleti adatai kerülnek be, ezért a másik fontos szempont az adathozzáférés szabályozása erre alkalmas jogosultsági rendszer kialakításával.

A beszerzett szoftver elemek egy részét – kontrolling és döntéstámogató modul, munkafolyamat-irányítási modul, elektronikus iratkezelő modul – a Norbo-ép Kft. egyedi fejlesztés formájában vásárolta meg.
Ugyanakkor az általánosabb ügyviteli feladatokat a vállalkozás felhő alapú szolgáltatás bérleti konstrukcióban történő igénybevételével valósította meg. Ide tartoznak az ügyfél kezeléssel, gyártással, beszerzéssel és logisztikával, illetve a pénzügyi-számviteli feladatok ellátásával kapcsolatos feladatok.
A vállalkozás dolgozói rendelkeznek számítógép kezelési ismeretekkel. A bevezetett rendszer felhasználói szintű oktatása a beszállító feladata volt mind a felhő alapú, mind pedig a helyben telepített modulok esetében

év tapasztalat

munkatárs a cégcsoportban

munkagép

Keressen meg bennünket

Várjuk észrevételét vagy ajánlatkérését

Telephely

6728 Szeged, Dorozsmai út 35.

Iroda nyitvatartása

H-P: 8:00- 16:00

E-mail

kapcsolat@norboep.hu